Egy borblogger naplója

Fröccs típusok

2018. május 11. 16:00 - Borblogger

Jó borból sosem érdemes fröccsöt csinálni, de a nyári melegben én is néha megkívánok egy frissítőt.

Lássuk, hogy is működik ez... Ki melyiket ismeri/ szereti?

134317_640.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyborbloggernaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr3713028900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása